På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Roadshow om Persondataforordningen

Efter sommerferien tager DI rundt i landet til 7 møder om persondataforordningen. Se hvor i landet og hvornår her på siden.

Der venter virksomheder et stort arbejde frem til d. 25 maj 2018. Efter sommerferien tager DI rundt i landet til en række møder om persondataforordningen. 

DI besøger:
Århus - Aalborg - Ringsted - Bornholm - Middelfart - Herning - Sønderborg

Se nedenfor hvornår møderne bliver holdt, og hvad der står på programmet.

Programmet opdateres løbende.
Program - opdateres løbende

Mandag den 21. august 2017

kl. 8.30-11.30, Aalborg
- Plesner, advokat Michael Hopp
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig
- Devoteam A/S, Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Risk & Security

Kl. 14.30-17.30, Aarhus
- Bech-Bruun, Specialist i Persondataret Charlotte Bagger Tranberg
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig
- Devoteam A/S, Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Risk & Security

Tirsdag den 22. august 2017

Kl. 8.30-11.30, Herning
- Kromann Reumert, advokat Kristian Storgaard
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig

Kl. 15.45-18.15, Sønderborg (i samarbejde med Stefan Kumarage Schou og Sønderborg Vækstråd)
- Overblik og gennemgang  v/SDU
- Tilsyn og overordnet compliance v/Datatilsynet
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig

Onsdag den 23. august 2017

Kl. 13.00-16.00, Bornholm
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig

Torsdag den 24. august 2017

Kl. 8.30-11.30, Ringsted
- Horten, advokat Mads Nygaard Madsen
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig

Kl. 14.30-17.30, Middelfart
- Horten, advokat Mads Nygaard Madsen
- HR Data og Ansættelsesret ved DI, Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig

Tilmelding

DI tager rundt i landet til 7 møder om Persondataforordningen.
Se hvor og hvornår her på siden og tilmeld dig via. linket.

Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 4707
Mobil: +45 2291 5081
E-mail: morvdi.dk
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3364
Mobil: +45 3034 9388
E-mail: ambjdi.dk
PUBLICERET: 14-06-2017 OPDATERET: 21-06-2017